Новини
24 Квітня 2023
324

Нафтогаз використає усі шляхи для стягнення $5 мільярдів з росії

Компенсацію було присуджено за захоплення росією активів у Криму

Всі доступні шляхи стягнення $5 млрд компенсації за захоплення росією активів у Криму будуть застосовані, заявив голова правління НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов на зустрічі з представниками провідної міжнародної юридичної фірми Covington & Burling LLP, пише УНН.

“Ми не очікуємо добровільного відшкодування збитків від рф, тому разом із провідною юридичною фірмою Covington & Burling LLP опрацьовуємо всі можливі механізми визнання та примусового виконання арбітражного рішення за допомогою правових механізмів. Ми не можемо розголошувати деталі, але у нас є чітка стратегія”, — пояснив Чернишов.

Провідна міжнародна юридична фірма Covington & Burling LLP представила стратегію примусового стягнення з росії $5 млрд компенсації за захоплення активів Групи Нафтогаз у Криму. Відповідна зустріч відбулась у Вашингтоні, США за участі очільника “Нафтогаз України” Олексія Чернишова.

Чернишов також подякував партнерам, які підтримують Україну та Групу Нафтогаз у боротьбі за справедливість.

“Злочини не можуть і не будуть залишатися безкарними. Дякую нашим партнерам за спільну роботу в цьому напрямку та результати, яких нам вже вдалося досягти”, — додав він.

Раніше Investory News писали, що рф має сплатити “Нафтогазу” компенсації на $5 млрд за збитки компанії та втрачене в Криму майно.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram