Новини
31 Травня 2021
745

На розвиток спортивної інфраструктури Кабмін виділив 800 мільйонів гривень

Об’єкти, на яких проводитимуться роботи, введуть в експлуатацію протягом 2021-2023 років

Кабінет міністрів України затвердив розподіл субвенції на розвиток спортивної інфраструктури між місцевими бюджетами, загальна сума якої становить 800 млн грн, повідомляє пресслужба Міністерства молоді та спорту України.

Як зазначив голова відомства Вадим Гутцайт, серед відібраних проєктів — спортивні об’єкти, на яких проводитиметься реконструкція або будівництво.

“Усі комплекси призначені для проведення всеукраїнських і міжнародних змагань, науково-тренувальних зборів для національних збірних команд з не менш ніж 5 олімпійських видів спорту, а також для занять масовим спортом”, — зазначив він.

Об’єкти планують ввести в експлуатацію протягом 2021-2023 років. Таким чином, буде реконструйований спортивний комплекс “Металург” у Кривому Розі, плавальний басейн “Нептун” у Маріуполі, обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву в Кропивницькому.

Також заплановано будівництво оздоровчого центру з льодовою ареною в Мелітополі, спортивно-видовищного комплексу в Полтаві, універсального спортивного залу в обласній спеціалізованій дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву в Рівному.

А ще — спортивно-оздоровчого комплексу “Н2О-МАХІ” в Тростянці, багатофункціонального палацу спорту в Тернополі, Центру олімпійських видів спорту в Новій Каховці, Палацу спорту в Хмельницькому та багатофункціонального спортивного комплексу в Умані.

Раніше Investory News писали, що на початку квітня Кабміном було затверджено заходи реалізації Національної транспортної стратегії України до 2030 року, серед планів — екологічний транспорт і велосипедна інфраструктура.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram