Новини
22 Вересня 2020
1 031

На ринок України заходить німецький оператор архівних послуг Reisswolf

Щорічно компанія зацифровує 60 мільйонів сторінок і знищує 105 тисяч документів

Один із провідних світових експертів у сегменті зберігання і знищення інформації — німецька компанія Reisswolf відкрила своє представництво в Україні. Потужність першого архівного сховища, що розташоване у Києві, становить 200 тис. архівних коробів або близько 3 тис. тонн паперу, йдеться у прес-релізі компанії.

Крім позаофісного зберігання, Reisswolf Ukraine надаватиме послуги архівної обробки, зацифрування, створення електронних архівів і конфіденційного знищення документів.

Щорічно Reisswolf зацифровує 60 млн сторінок, архівує 10 млн документів та знищує 105 тис. тонн документів.

Обсяг українського ринку архівного зберігання компанія оцінює у 2 млн. коробів на рік. При цьому на сьогодні в Україні лише 10% компаній користуються послугами архівного зберігання. Тоді як у Європі ця цифра сягає 65-70%.

Reisswolf у найближчі п’ять років планує розширювати свою присутність і в інших великих містах України: Харкові, Одесі, Львові та Дніпрі.

Як зазначають у компанії, особливість Reisswolf полягає у найвищому стандарті конфіденційності знищення даних. Безпека зберігання документації досягається 3-рівневим захистом і деперсоналізацією коробів, коли ідентифікація відбувається виключно за штрих-кодами. Зацифровані документи зберігаються на серверах, розташованих на території ЄС.

Reisswolf була заснована у Гамбурзі у 1985 р. бізнесменом Волькером Хеннінгом. У 1989 р. компанія об’єдналася з вісьмома іншими гравцями німецького ринку і стала найбільшою у Німеччині. На сьогодні у мережі Reisswolf — 68 представництв.

Нагадаємо, компанія Microsoft заявила про успіх свого проекту Project Natick. Підводний дата-центр Microsoft на Північних островах повністю неушкоджений вдруге піднявся з глибини океану. Проект підтверджує гіпотезу про те, що морське дно краще для серверних ферм.

Раніше Investory News писали, що компанія-гігант у сфері хмарних технологій Oracle планує найняти близько 2 тис. додаткових працівників у рамках агресивного плану розгортання своїх служб хмарних обчислень у багатьох точках по всьому світу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram