Новини
1 Квітня 2021
790

На ринок України виходить японська міжнародна платіжна система JCB

Серед основних послуг системи — еквайринг, видача готівки та оплата товарів і послуг

Міжнародна карткова платіжна система JCB Payment System (Японія) виходить на український ринок. Національний банк України (НБУ) узгодив умови та порядок її діяльності в Україні, повідомляє регулятор.

JCB Payment System надаватиме в Україні послуги еквайрингу, видачі готівки та оплати товарів і послуг за платіжними картками системи.

Зазначається, що JCB Payment System стала п’ятою в Україні міжнародною картковою платіжною системою, платіжною організацією якої є нерезидент.

Це найбільша платіжна система Японії та одна із семи провідних платіжних систем світу. Вона посідає третє місце серед усіх карткових платіжних систем за кількістю точок приймання карток.

“Прихід провідного світового гравця розширить можливості отримання послуг на платіжному ринку України. Також це сприятиме налагодженню тісніших відносин між Україною та Японією”, — йдеться у повідомленні прес-служби НБУ.

Як писали раніше Investory News, минулого року споживчі настрої українців знизилися. Найбільше скоротився індекс очікувань розвитку економіки.

Також, згідно з дослідженням “Споживчі настрої в Україні” компанії Info Sapiens, в лютому 2021 року, якщо порівнювати з січнем 2020-го, збільшилася кількість українців, матеріальні статки яких зросли. Так, індекс поточного становища українців виріс на 7 п.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram