Новини
19 Червня 2020
867

На поміч бізнесу: YouTube додасть можливість у додатку створювати вітрини з товарами

Таким чином платформа хоче допомогти бізнесу залучати нових клієнтів і підтримувати з ними зв’язок

YouTube додасть ряд нових функцій, які допоможуть брендам збільшувати онлайн-продажі, йдеться в офіційному блозі компанії.

Тепер бренди, які купують рекламу на YouTube, зможуть додавати до своїх відеороликів вітрини з товарами, форми для зворотного зв’язку і кнопку з додатковою інформацією про себе.

Каталог з товарами, які рекламуються у відео, можна буде переглядати прямо під роликом.

Також компанії зможуть налагоджувати контакт з аудиторією через внутрішню форму зворотного зв’язку. Наприклад, продавці автомобілів дадуть глядачам рекламного ролика можливість записатися на тест-драйв.

YouTube допоможе брендам збільшити конверсію. Платформа дасть користувачам можливість переходити на зовнішні сторінки прямо з головної стрічки додатку.

Збільшити кількість рекламних інструментів YouTube вирішив через пандемію. Таким чином платформа хоче допомогти бізнесу залучати нових клієнтів і підтримувати зв’язок зі своєю аудиторією.

Як відомо, на 180 каналах YouTube-блогерів рекламні ставки впали в середньому на 50% з початку лютого 2020 р. Сумарна аудиторія цих каналів — 68 млн передплатників. Однак на фоні карантину трафік на платформі виріс на 15%.

Згідно з дослідженням сервісу батьківського контролю Qustodio, діти від 4 до 15 років стали витрачати в середньому 85 хвилин у день на перегляд відео в YouTube у порівнянні з 80 хвилинами в TikTok. Qustodio вивчив, як змінювалися звички дітей у використанні різних додатків.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram