Новини
23 Травня 2019
1 064

На Подолі: Ярославський будує новий бізнес-центр класу “А”

Iнвестиції у проект оцінюються у $50 млн

Фото: Pixabay

Компанія DCH Infrastructure and Real Estate (DCH I & RE), що входить до групи компаній DCH бізнесмена Олександра Ярославського, розробляє новий проект бізнес-центру класу “А” з підземним паркінгом на території колишнього заводу “Керамперліт” по вул.Межигірська, 85 в Подільському районі Києва, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

Як розповів генеральний директор DCH I & RE Данило Владов, планується девелопмент бізнес-центра разом з підземним паркінгом на ділянці площею близько 1 га. Загальна площа бізнес-центру складе 40 тис. кв. м, орендна – близько 30 тис. кв. м.

“Ми знаходимося на стадії “П”. Хотілося б до кінця цього року-початку наступного отримати дозвіл на будівництво”, – додав він.

За словами Данила Владова, інвестиції в проект, який буде реалізований в кілька етапів, за попередніми підрахунками можуть скласти близько $50 млн.

“Позитивна динаміка відновлення офісного сегмента, активізація попиту і порівняно низькі конкурентні загрози на локальному субринку Подолу створюють сприятливі передумови для девелопменту нашого офісного комплексу. У нас хороша фасадна локація, бізнес-центр буде фазованого і вийде на ринок двома-трьома етапами. Над проектом працює відомий і дуже шанований нами харківський архітектор Олег Дроздов “, – розповів Владов.

Як відомо, DCH Infrastructure & Real Estate – керуюча компанія мережі торгово-розважальних центрів “Караван” у Києві, Харкові та Дніпрі. Функціонує як девелоперський напрямок групи DCH Олександра Ярославського. Група займається будівництвом та девелопментом, фінансами, промисловістю, видобутком корисних копалин, машинобудуванням, металургію, транспортом і ін. Між іншим, DCH I&RЕ керує активами готелю Kharkiv Palace 5* та ЖК “Воздвиженка”.

Нагадаємо, група DCH створила компанію DCH Steel, яка буде централізовано керувати відповідними активами: Дніпровським металургійним заводом (ДМЗ, Дніпро) і рудником “Суха Балка” (Кривий Ріг). Компанія планує інвестувати у свій гірничо-металургійний бізнес від $150-200 млн протягом найближчих п’яти років.

Також DCH I & RE починає зміну концепції торгово-розважального центру “Караван” (Київ). Закінчення робіт заплановано на 1 листопада 2019 року. Загальна сума інвестицій складе близько $8 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram