Новини
14 Лютого 2020
894

На користь медитації: Сервіс Headspace залучив $93 мільйони на подальше дослідження

З моменту заснування компанія отримала від інвесторів понад $168 мільйонів

Розробник програми для медитації Headspace залучив $93 млн на клінічні дослідження, які допоможуть науково обгрунтувати користь медитацій, повідомляє TechCrunch.

З них $40 млн компанія отримала як позику, решта — інвестиції.

Серед інвесторів раунду С — Waverly Capital, Times Bridge, The Chernin Group, Spectrum Equity та Advancit Capital, а також Pacific Western Bank.

Умови угоди й оцінка компанії не розкриваються. Однак відомо, що з моменту заснування у 2010 р. Headspace залучила $168,2 млн загальною сумою.

Як пише видання, залучені гроші Headspace направить на вивчення нових ринків. Компанія проводить близько 70 клінічних досліджень разом з партнерами з Університету Карнегі-Меллона, Каліфорнійського університету в Сан-Франциско і Стенфордського університету.

За даними TechCrunch, додаток Headspace скачали понад 62 млн разів в 190 країнах. У сервісу понад 2 млн платних передплатників і понад 600 корпоративних клієнтів.

Крім версії англійською мовою у додатку є німецька та французька версії.

Як писали раніше Investory News, витрати користувачів у Топ-10 додатків для медитації у 2019 р. зросли на 52% і склали $195 млн. Доходи 10 найпопулярніших сервісів у цій категорії збільшилися в порівнянні з минулим роком на 52%. Calm і Headspace нарахували 24 млн і 13 млн нових користувачів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram