Новини
23 Лютого 2022
685

На думку більшості блогерів, метавсесвіт замінять соцмережі

Процес переходу до метавсесвіту може тривати десятиліття

70% інфлюенсерів вважають, що метавсесвіт замінять соцмережі, пише Insider з посиланням на дослідження маркетингової компанії IZEA.

Компанія опитала майже 1 тис. користувачів зі США старше 18 років наприкінці 2021 року. Серед респондентів 62% — регулярні користувачі, 23% — інфлюенсери, а 15% взагалі не використовують соцмережі.

У той час як більшість інфлюенсерів впевнені, що метавсесвіт зможе замінити соцмережі, 41% регулярних користувачів із цим не згодні. Дослідження також показало, що 56% інфлюенсерів вже щось роблять у метавсесвітах. При цьому серед регулярних користувачів метавсесвіт використовують лише 11% опитаних.

60% інфлюенсерів заявили, що хотіли стати креаторами в метавсесвітах. Присутність у них дозволяє блогерам створювати більш інтерактивний досвід для їхніх передплатників, а також шукати нові можливості для монетизації. Серед способів, що дозволяють заробляти метавсесвіту, IZEA називає організацію заходів, просування, створення NFT.

Крім цього, 90% опитаних блогерів підтримують партнерство з брендами у віртуальних світах. Причому 49% інфлюенсерів хотіли б отримувати дохід від бізнесу в метавсесвітах у біткоїнах. Криптовалюти в цілому є одним з найбільш відданих способів оплати товарів у метавсесвіті. Тільки 31% інфлюенсерів заявили, що вони хотіли б заробляти в доларах США.

На думку генерального директора IZEA Теда Мерфі, процес переходу до метавсесвіту може тривати десятиліття. Важливим кроком для цього має стати здешевлення VR-шоломів, вважає він.

Нагадаємо, JPMorgan першим з великих банків відкрив представництво у метавсесвіті. За шестимісячний період 2021 року середня ціна земельної ділянки у метавсесвітах подвоїлася.

Раніше Investory News писали, що китайські технологічні гіганти починають інвестувати у метавсесвіт. Tencent, NetEase, ByteDance та Alibaba можуть стати лідерами в цьому сегменті.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram