Новини
7 Лютого 2023
360

На Alibaba продають динозавра

Лот — електромобіль у вигляді 3-метрового динозавра з дистанційним керуванням 

Китайський Alibaba  відомий дивними товарами. Цього разу цікава позиція у категорії електромобілів — електричний транспортний засіб у вигляді динозавра, пише Electrek.

Електродинозавр довжиною близько 3 метрів пропонує швидкість 3 км/год. Елементи керування встановленні на самому диво-транспорті, але є і пульт дистанційного керування.

Окрім стандартної проходки, динозавр має функцію відкривання/закривання рота, махання хвостом та включення “світлових ефектів”.

Винахід має двигун потужністю 700 Вт на двох акумуляторних батареях. Продавець каже, що одного заряду вистачає на 6 годин роботи, що досить непогано для такого дивного транспорту — для порівняння, стандартний електровелосипед забезпечить 3 години безперервної роботи.

Щодо того, як рухається транспорт, то, ймовірно, на ногах динозавра встановлені маленькі коліщата плюс додатковий двигун, який рухає їх зі сторони в сторону. Однак у реальності здається, що динозавр дійсно йде, а не їде.

Динозавр має обмеження ваги до 150 кг, тож це просто дитяча іграшка. На промовідео товару його осідлали дорослі люди — і, схоже, можуть дійсно просувати як вид електротранспорту. Коштує “іграшка” $3500.

Electrek нині вже зібрав цілу колекцію “дивного електротранспорту” з Alibaba, у переліку — електровелосипед-таксі, крихітний евакуатор, автобус-тигр та електробудинок на колесах.

Нагадаємо, Porsche тестує електричний прототип 718 Boxster наступного покоління.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram