PARTNERSHIP
5 Вересня 2019
925

МХП приєднався до впливової бізнес-спільноти

Європейська Бізнес Асоціація надала повноправне членство агрохолдингу Юрія Косюка

Агроіндустріальний холдинг “Миронівський хлібопродукт” (МХП), заснований і очолюваний відомим українським бізнесменом Юрієм Косюк, отримав повноправне членство у впливовій бізнес-спільноті Європейська Бізнес Асоціація (ЄБА).

“МХП став повноправним членом Європейської Бізнес Асоціації. Цій важливій події передувала багаторічна успішна інтеграція бізнесу холдингу на глобальному продовольчому ринку, впровадження найсучасніших технологічних і управлінських процесів на рівні найвищих європейських і світових стандартів. Тепер у співдружності з впливовою асоціацією провідних компаній ЄБА ми зможемо надавати ще більш значний доброчинний вплив на розвиток аграрної галузі та економіки України в цілому”, — прокоментувала Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом та комунікацій агрохолдингу.

Вона додала, що членство МХП в Асоціації дозволить холдингу ділитися успішним досвідом роботи та унікальними передовими рішеннями в аграрному секторі.

“Як лідер аграрної галузі, що є одним з найбільших платників податків країни, який створює найбільшу кількість робочих місць в аграрній галузі та є найбільшим експортером м’яса птиці, МХП відчуває свою відповідальність перед українською та європейською спільнотами на шляху до подальшого впровадження кращих сучасних світових практик”, — зазначила Ксенія Прожогіна і додала, що членство МХП в Європейській Бізнес Асоціації відкриває нові можливості як для самої компанії, так і для розвитку українського аграрного сектора, який стає потужним драйвером економічного зростання України.

Європейська Бізнес Асоціація заснована в 1999 році як форум для обговорення та розв’язання проблем ведення бізнесу в Україні. Об’єднавши понад 900 провідних українських і міжнародних компаній, ЄБА стала одним з наймасштабніших і впливових бізнес-спільнот України. Серед пріоритетів Асоціації — надання можливості компаніям спільними зусиллями вирішувати важливі для інвестиційного клімату питання і покращувати його на користь індустрії, економіки і держави в цілому. Членство в ЄБА є свідченням дотримання високих етичних стандартів ведення бізнесу та надійного партнерства.

МХП — вертикально інтегрований холдинг, лідер українського аграрного виробництва з європейським акціонерним капіталом і закордонними виробничими активами, що працює в галузях птахівництва, рослинництва, зернопереробки, виробництва комбікормів, м’ясопереробки та тваринництва. Продукцію МХП поставляють на ринки 80 країн світу. Закордонні виробничі активи холдингу представлені підприємствами в Нідерландах, Словенії та Словаччині.

Нагадаємо, МХП наростив експорт курятини на 43%. Найбільше продукції продається до країн Близького Сходу, ЄС, Африки та Азії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram