Новини
1 Липня 2019
854

Мінінфраструктури планує розвивати співробітництво з Amazon та доставку з США

Також у планах створення спеціальних умов для американських онлайн-ритейлерів

Під час робочої поїздки в США міністр інфраструктури України Володимир Омелян зустрівся з директором з міжнародного співробітництва Поштової служби США Пітером Чандлером та керуючим менеджером з розвитку Сільвією Бейліз, повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Володимир Омелян заявив, що електронна комерція в Україні стрімко розвивається, а національний поштовий оператор України Укрпошта успішно працює зі світовими інтернет-магазинами, забезпечуючи доставку товарів до України.

“Українці замовлять товари з усього світу, попит на товари зростає, проте актуальним питанням лишається доставка. Ми зацікавлені привести Amazon – найбільшу у світі за обігом компанію, що продає товари та послуги через інтернет, до України. Попит є, але немає прямого рішення щодо доставки”, – зазначив міністр.

Він також запропонував американській стороні розглянути можливість розробки та підписання угоди між Укрпоштою та Поштовою службою США.

“Така угода забезпечить спеціальні тарифи та гарантований сервіс для гравців електронної комерції США, які будуть поставляти свої товари в Україну. Нам потрібен спільний комерційний поштовх для розвитку цього сегменту, Укрпошта готова запропонувати кращі комерційні умови та маркетингову підтримку”, – підкреслив Володимир Омелян.

Нагадаємо, напередодні компанія Amazon запатентувала систему, за допомоги якої дрони-постачальники товарів виконуватимуть функцію камер безпеки. Їх можна буде “наймати” для спостереження за будинками. Безпілотники зможуть надсилати власникові повідомлення про розбите вікно, відчинений гараж або спалах пожежі.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram