Новини
20 Вересня 2021
793

Мільйонери назвали головні недоліки великого спадку

Вони бояться залишати його своїм нащадкам

У США заявили, що 67% мільйонерів бояться залишати велику спадщину. Про це йдеться в опитуванні консалтингової компанії The Motley Fool.

Головними побоюваннями опитані назвали те, що залишені ними активи будуть використані безвідповідально (58,74%), а також з тим, що їх сім’ї не готові керувати великою спадщиною (56,54%).

Крім того, ще 56,03% стверджують, що спадщину краще використовувати в інших цілях, наприклад, в благодійних. Ще 55,77% вважають недоліком великого спадку те, що спадкоємці можуть заледащіти.

Ще 67,74% багатих людей мають намір вимагати від своїх спадкоємців виконання низки умов. В основному мова йде про заохочувальні трасти — активи, які отримає бенефіціар при дотриманні певних умов.

Нагадаємо, понад 5 млн осіб стали мільйонерами в усьому світі 2020 року, попри економічний збиток від пандемії COVID-19. Багатіями стали понад 1% дорослих людей.

Як відомо, станом на середину травня 2021 року в Україні нараховувалося майже 8,5 тис. мільйонерів. Один киянин задекларував доходи на понад один мільярд гривень.

Українські бізнесмени поділилися секретами з Investory News, які допоможуть змінити фінансове становище на краще. Докладніше — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram