Новини
30 Червня 2020
929

Microsoft для малого бізнесу запустила безкоштовний сервіс з управління рекламними кампаніями

Проект уже пройшов пілотний етап тестування, але поки доступний тільки в США

Сервіс Microsoft Digital Marketing Center відкриває малому та середньому бізнесу доступ до управління органічними соціальними мережами й платним контентом у Microsoft, Google, Facebook, Instagram і Twitter, повідомляє Marketing Land. Платформу створили в експериментальній проектній лабораторії Microsoft Garage.

Digital Marketing Center використовує Microsoft AI для підвищення ефективності таргетингу за ключовими словами та інтересам аудиторії. Рекламодавці вказують перед запуском кампанії свої цілі, геолокацію і бюджет.

Сервіс Microsoft, на відміну від Google, дозволяє компаніям самим створювати рекламу, використовувати автоматичне копіювання контенту і змінювати автоматичні пропозиції. Бюджети без участі користувачів оптимізуються під обрані канали та платформи.

Бізнес може створювати, планувати й публікувати пости в Facebook, Instagram і Twitter, але не більше ніж для 10 профілів з панелі управління Social. У папці Inbox можна відповідати й лайкати повідомлення клієнтів у соціальних мережах.

У розділі Reports доступні реакції користувачів, показники залученості й динаміка аудиторії по всіх каналах. Як зазначає видання, безкоштовний сервіс може використовуватися компанією як спосіб просування іншого інструменту — Microsoft Advertising, який надає рекламу з оплатою за клік.

Якщо Digital Marketing Center виявиться затребуваним, Microsoft може зробити продукт платним, додає Marketing Land. Бета-версія доступна за посиланням, але тільки в США.

Як відомо, найбільші компанії почали відмовлятися від розміщення реклами в Facebook через невдоволення тим, як адміністратори соцмережі борються з розпалюванням ненависті.

Нагадаємо, засновник та автор блогу МаркетInga, експерт в області розвитку В2В-бізнесу й міжнародного маркетингу Інга Ламуру розповіла про основні помилки, які роблять компанії при виході на новий ринок, та як їх не допустити.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram