Сергій Надал

  • Дата народження:

    1 Січня 1975

  • Середній дохід:4 970 грн
  • Мер:Тернопіль
  • Безробіття:24%
  • Область:Тернопільська
  • Кількість каденцій:1 (з 30 листопада 2010)
  • Населення:218 653
  • Бюджет:1,352 млрд грн
  • Голосiв: 0

Контакти

Досьє

Тернопіль – четверте за величиною місто Західної України. У 2018 році Тернопіль став одним з перших обласних центрів України, що створив міську територіальну громаду. До міста добровільно приєдналися чотири сільські ради: Курівецька, Малашовецька, Чернихівська та Кобзарівська. Як результат створено єдину міську територіальну громаду. Це важливий крок у розвитку міста, оскільки дозволить будувати нові відносини з центральним бюджетом України та залучати міжнародну фінансову допомогу.

Не менш важливим кроком стала презентація містом у жовтні 2018-го інвестиційного та туристичного потенціалу, концепцію індустріального парку. Підписано угоду про вступ міста Тернопіль в Альянс міст «Шовковий шлях». Угоду ратифікували Генеральний секретар Міжнародної торгової палати Шовкового шляху та міський голова Сергій Надал.

На вибори міського голови у жовтні 2010 року пана Надала було висунуто політичною партією «Свобода», де він переміг з результатом 27,4 % голосів, значно випередивши тодішнього міського голову Романа Заставного. Раніше, з 15 березня 2009-го, був депутатом Тернопільської обласної ради (фракція ВО «Свобода»), де головував у Комісії з питань соціально-економічного розвитку, промислової політики, транспорту та зв’язку, інвестицій, підприємництва, зовнішньоекономічної діяльності. Керівник Тернопільської обласної громадської організації «Українці допомагають українцям».

До політичної кар’єри Сергій Надал працював у податкових органах. У 1994-2005 роках – Державна податкова інспекція у м. Тернополі. Посади – від державного податкового інспектора до начальника управління. З вересня 2005 року обіймав посаду керівника відділу ДПА у Тернопільській області. З 2007-го по 2010-й – на посаді першого заступника голови ДПА у Тернопільській області. Радник податкової служби першого рангу. З квітня по липень 2010 року – начальник Старокостянтинівської ОДПІ Хмельницької області.

Почесний президент футбольного клубу «Тернопіль».

Повернутись назад

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram