Новини
5 Липня 2021
1 539

Мережа магазинів “Файно маркет” поглинає черкаського ритейлера “Абсолют”

До кінця року планується відкриття близько 30 нових торгових об’єктів

Компанія “Вересень плюс” (м. Кропивницький), що керує регіональною мережею магазинів “Файно Маркет” (нараховує на сьогодні 104 магазини), має намір активно освоювати новий для себе ринок ритейлу Черкаської області, повідомляє All Retail.

Зазначається, що до кінця поточного року Кропивницький ритейлер має намір відкрити близько 30 нових торгових об’єктів, більшість з яких запускатимуться на місці об’єктів місцевої торговельної мережі “Абсолют”.

Інформацію про отримання відповідного дозволу Антимонопольного Комітету України All Retail підтвердив засновник мережі “Файно Маркет” Віталій Денисенко.

“Таким чином, цього року ми спостерігаємо активізацію процесу відходу з роздрібного ринку ряду локальних і навіть національних гравців: слідом за торговельними мережами DIGMA і “Фуршет” згортає свою діяльність й черкаський “Абсолют”, — йдеться у повідомленні.

Торгова мережа “Абсолют” — один зі старожилів вітчизняного роздробу. Вона з 2001 року здійснює розвиток роздрібної торгівлі на території міста Черкаси та Черкаської області. На сьогодні мережа нараховує близько 30 мінімаркетів і магазинів “біля будинку”. Компанія є лідером ринку продовольчого ритейла міста Черкаси за кількістю торговельних точок.

Компанія “Вересень плюс” розвиває мережу магазинів біля будинку й мінімаркетів “Файно маркет”, а також дискаунтерів VARTO. За даними дослідницької компанії GT Partners Ukraine, на кінець 2020 року оператор входив до списку 15 найкращих food-ритейлерів України за кількістю магазинів і до списку 20 найкращих food-ритейлерів України за обсягом виручки.

Більшість магазинів компанії зосереджені в Кіровоградській області, але минулого року був також здійснений запуск першого об’єкта на Черкащині.

Нагадаємо, у жовтні минулого року АМКУ дозволив Novus придбати мережу магазинів Billa.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram