Новини
29 Квітня 2022
691

Мережа готелів InterContinental має намір піти з росії

Через політичні ризики IHG готова повністю згорнути бізнес у рф

Британський готельний оператор InterContinental Hotel Group (IHG) планує покинути російський ринок. Про це пише російська газета “Коммерсантъ” з посиланням на власні джерела.

Зокрема, відразу три джерела повідомили, що InterContinental Hotel Group на цей час веде переговори з власниками російських готелів про розірвання договорів на управління. У штаб-квартирі IHG інформацію поки не коментують.

Водночас джерела газети стверджують, що IHG готова повністю згорнути бізнес в росії через політичні ризики.

Щоб уникнути штрафів, компанія збирається домовитися з власниками об’єктів про розірвання контрактів за угодою сторін, стверджує співрозмовник видання.

IHG входить до трійки найбільших міжнародних мереж на готельному ринку росії. Оператор управляє 29 готелями сумарним фондом 6,6 тисячі номерів. Серед його брендів у росії — Holiday Inn, InterContinental, Crowne Plaza та Indigo.

10 березня IHG оголосила, що через російське вторгнення в Україну призупинить інвестиції, будівництво і відкриття нових готелів у росії, а також закриє свій московський офіс.

Як писали раніше Investory News, у російських рестораторів через санкції та падіння курсу рубля почалися серйозні проблеми з поставками продуктів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram