Новини
7 Серпня 2020
1 522

Мережа готелів Hilton завершила квартал зі збитками у $432 мільйони

Компанія має намір скоротити 2,1 тисячі співробітників через падіння попиту на подорожі

Другий квартал 2020 року став одним із найгірших для американської корпорації Hilton Worldwide, що управляє готелями й курортами по всьому світу. Період з квітня по червень завершився для компанії чистим збитком у $432 млн, про це йдеться у фінансовому звіті компанії.

Як зазначає Комерсант, ще у першому кварталі поточного року Hilton вдавалося утриматися в зоні прибутку, який і склав всього $11 млн.

“Але пандемія COVID-19 і введення карантинних заходів привели до того, що готелі та курорти Hilton практично пустували протягом усього другого кварталу”, – зазначає видання.

Додається, що особливо важко кризовий період позначився на об’єктах у Європі – тут готелі компанії були заселені в середньому всього на 7%. “У США цей показник склав 24%, а в країнах Азійсько-Тихоокеанського регіону – 29%. У результаті виторг корпорації скоротився майже у п’ять разів, у порівнянні з минулим роком – з $2,5 млрд до $564 млн”, – розповіли у компанії.

У червні компанія вже оголосила, що має намір скоротити 2,1 тис. співробітників через падіння попиту на подорожі.

Компанія також не розраховує на те, що незабаром ринок відновиться. За словами генерального директора компанії Кріса Нассетта, результати за другий квартал зображають проблеми з якими зіткнувся бізнес у результаті пандемії.

“Попри те, що нам потрібно чимало часу, ми знаходимося на шляху до одужання й з нетерпінням очікуємо нових можливостей”, – наголосив він.

Раніше Investory News писали, що готельна індустрія скоротилася на 80%. Так, компанії шукають способи збільшити доходи. Для деяких рішенням стала здача номерів співробітникам на “віддаленці”, які не можуть працювати вдома. Готелі почали здавати номери працівникам місцевих компаній замість туристів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram