Новини
16 Січня 2020
957

Медичний сервіс DОС.ua залучив інвестиції приватного фонду Quarter Partners

Сума угоди наразі не розголошується

Приватний інвестфонд Quarter Partners інвестував у купівлю акцій проєкту DОС.ua – першого та найбільшого в Україні онлайн-сервісу для пошуку та запису до лікаря, про це йдеться у прес-релізі компанії.

Зазначається, що мажоритарним власником сервісу є EFI GROUP. “Сума угоди не розголошується”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначив Денис Вальвачев, старший керуючий партнер Quarter Partners, у майбутньому DОС.ua виступить своєрідною екосистемою, завдяки якій декількома кліками можна буде задовольнити будь-яку потребу клієнта.

“Цей проєкт здатний втілити те, що називають “медициною в смартфоні”, створивши абсолютно новий досвід взаємодії “лікар-пацієнт”, – наголосив він.

У компанії повідомили, що сервіс DОС.ua має намір активно розвиватися за межами України. “У 2020 році планується запуск онлайн-сервісу в Узбекистані, Казахстані та Молдові. У розробці також знаходяться ринки Грузії, Азербайджану, країн Балтії та ОАЕ”, – йдеться у повідомленні.

Сервіс щомісяця обслуговує понад 700 тис. запитів. Клієнтам DОС.ua доступна база з більш ніж 10 тис. лікарів і 1,7 тис. медичних установ по всій Україні.

Quarter Partners – приватний фонд, що інвестує в бізнеси з високим потенціалом зростання для їх розвитку та подальшого продажу стратегічним інвесторам. Засновник фонду – український інвестор Андрій Іванов, бізнес-партнер Василя Хмельницького. За час свого існування фонд здійснив великі угоди по залученню акціонерного капіталу і продажу бізнесів стратегічним інвесторам на загальну суму понад $5 млрд.

Існуючий портфель інвестицій включає Міжнародний аеропорт Київ ім. І. Сікорського, девелоперську компанію UDP і бізнес у відновлюваній енергетиці UDP Renewables, фармацевтичну компанію “Біофарма”, оператора зовнішньої реклами “РТМ-Україна”, а також кілька венчурних проектів в Україні та за кордоном.

Про те, що український ринок медицини оцінюється у 400 млрд грн, а розробники рішень digital health мають доступ до щонайменше 1% цих грошей, можна прочитати в матеріалі Investory News “Здоров’я у смартфоні: Хто та як заробляє в сегменті цифрової медицини”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram