Новини
26 Травня 2020
1 220

Медична мережа Doctor Sam стала частиною Добробут

Фінансові умови угоди не розголошуються

Медичні мережі “Добробут” та Doctor Sam об’єдналися, йдеться у спільному прес-релізі компаній. Фінансові умови угоди не розголошуються.

Згідно з повідомленням, завдяки об’єднанню клієнти отримають доступ до широкої мережі медичних центрів, яка покриває значну частину Києва, служби невідкладної допомоги, розширеної професійної експертизи лікарів та єдиної діагностичної бази.

Повна інтеграція мережі Doctor Sam відбудеться протягом двох місяців — за цей час буде поінформовано клієнтів і об’єднані дві медичні мережі під єдиним брендом “Добробут”. Також буде створена загальна база лікарів.

Довідково. Медична мережа Добробут — приватна багатопрофільна лікарня, яка працює в Києві з 2001 р. та об’єднує медичні центри й стаціонари для дорослих і дітей, службу невідкладної допомоги, стаціонар для дорослих з центром неврології, кардіологічний центр, клінічний центр онкології, експертний медичний центр, центр вертебрології, стоматологію.

Медична мережа Doctor Sam — приватна мережа медичних центрів, заснована в Києві у 2016 р., налічує 3 багатопрофільні клініки, в яких надається широкий спектр медичних послуг для дорослих і дітей. Крім цього, лікарі здійснюють виїзні консультації та можуть провести обстеження будинку або в офісі.

Нагадаємо, американський стартап Byte, який випускає системи для вирівнювання зубів і веде онлайн-прийом стоматолога, зафіксував зростання продажів на 1000% в першому кварталі 2020 р.

Також, стартап Mojo Vision, який займається розробкою “розумних” лінз, залучив $51 млн від New Enterprise Associates. Компанія планує розробити технологію передачі даних зі смартфона на лінзу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram