14 Лютого 2020

Незвичайні подарунки до Дня святого Валентина

На День усіх закоханих Investory News пропонують познайомитися з коштовними та оригінальними подарунками, які отримували відомі люди у це свято.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Джерело: відкриті дані

До Дня святого Валентина найзаможніші піддані британської корони презентували королеві Єлизаветі II царський подарунок - тритонну карету з чистого золота, інкрустовану діамантами та сапфірами

Джастін Бібер подарував Селені Гомес на День святого Валентина величезний букет, який обійшовся співакові у $2 тис.

Девід Аркетт та Кортні Кокс прожили разом 11 років і розлучилися у 2010 році. На останній День святого Валентина, який вони провели як подружжя, зірка "Друзів" придбала чоловікові незвичайний подарунок — вінтажного дерев'яного "карусельного" коня за $45 тис.

Анджеліна Джолі на свято всіх закоханих подарувала Бреду Пітту двохсотлітнє оливкове дерево вартістю $12 тис.

У 2009 році американський репер Джей Зі зробив своїй дружині Бейонсе коштовний подарунок на День всіх закоханих — мобільний телефон, покритий платиною за $24 тис.

У 2015 році в День закоханих Леді Гага отримала від екс-бойфренда Тейлора Кінні подарунок, про який мріє в цей день кожна жінка — пропозицію руки та серця і каблучку з діамантом у формі серця, вартістю близько $500 тис.

Мік Джаггер у цей день отримав у подарунок від своєї фанатки найдорожчу у світі золоту зубну щітку. Подейкують, що подарунок коштував $4 тис.

У 2006 році Девід Бекхем подарував дружині Вікторії на День всіх закоханих діамантове кольє від Bulgari, вартістю $8 млн

Голлівудський актор Кевін Костнер отримав на День святого Валентина незвичайний подарунок. Його прихильники, індіанці з племені лакота-сіу, урочисто вручили акторові ковдру ручної роботи

Кейт Мосс, визнана світова супермодель, розповіла, що одного разу забула придбати подарунок на День святого Валентина для свого тодішнього бойфренда, рокера Піта Доерті. Тому на шматку якогось рахунку Кейт написала йому послання-валентинку зі словами "Я — твоя духовна подруга на століття"

Дженіфер Лопес на День святого Валентина отримала платинове кольє, інкрустоване діамантами. Незвичайна "валентинка" вартістю $700 тис. була упакована у звичайнісіньку коробочку від компакт-диска

Кім Кардашьян отримала у 2013 році від свого чоловіка Кені Уеста розкішний браслет від Cartier. Він виконаний з білого золота у вигляді пантери з діамантами та смарагдами, а його вартість становить $73 тис.

Арістотель Онасіс подарував розкішний подарунок Жаклін Кеннеді — острів в океані, який має назву острів Скорпіонів

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram