19 Травня 2019

IN FACE: Володимир Зеленський

Володимир Зеленський — український громадський і політичний діяч, шоумен, актор, комік, режисер, продюсер та сценарист.

А головне – Президент України!

Investory News пропонує познайомитись з Володимиром Зеленським через його цитати.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Джерело: відкриті дані

У дитинстві Володимир мріяв бути дипломатом

Про освіту: "Я вступив до університету не на режисуру, про що мріяв, а куди зміг - на юрфак. І не в Києві, де хотів вчитися, а в Кривому Розі"

За словами Володимира, ріс він в "міжпланетному стані": застав і часи СРСР, піонерських загонів і червоних краваток, і розпад Союзу, а випускні класи припали вже на часи незалежної України

Про КВК: "Ми, по суті, були власністю масляковської студії АМіК і, крім гри, ні на що не мали права"

Про дружину Олену говорить: "Вона вважає, що сильно впливає на мене, але насправді - так. Я їй дуже довіряю. Я люблю її, як самого себе"

Олена володіє 0,01% ТОВ "Студія Квартал-95", а також чвертю ТОВ "Зеларі Фіш", яке займається, переробкою та консервуванням риби, ракоподібних та молюсків. Також вона акціонером Aldorante Limited і бенефіціарним власником в Film Heritage inc, San Tommaso SRL

Про дітей: "Коли твоя жінка дарує тобі дітей, ти любиш дітей навіть більше, ніж себе, це - катастрофа! Я ні на що не готовий, щоб їх втратити"

У 2005 році під егідою студії "Квартал 95" була створена сатирична програма "Вечірній квартал". Спочатку вона транслювалася каналом "1+1", а потім каналом "Інтер"

У 2014 році Володимир Зеленський підтримував Євромайдан, виступав з концертами перед українськими військовослужбовцями, які брали участь в бойових діях на Донбасі, спільно з іншими учасниками "95-го кварталу", жертвував на потреби української армії

Про партію "Слуга народу": "Якісь пройдисвіти вирішили зареєструвати партію під назвою" Слуга народу ". Я цих людей не знаю, тому відкрито говорю - пройдисвіти. Виявляється, придумати і зареєструвати бренд - цього недостатньо, його можуть використовувати інші. Тому ми і розпочали цю історію з реєстрацією партії"

"У нас з Коломойським бізнес-відносини, ми телевізійні партнери. Раніше, у нас були стосунки з Інтером, тоді Валерій Хорошковський був господарем каналу. Може, ще хтось, але я як з власником з ним переговори вів. Наступний етап нашого життя - це відносини з 1+1"

Хто повинен бути у владі: "Ми живемо в Україні, і яка проблема у Львові чи Харкові, знають люди, які звідти. Мені здається, що залучати людей в команду потрібно звідусіль, з кожного міста. Не можна, щоб були донецькі, потім вінницькі, а після них криворізькі прийшли "

Про соціальну політику: "Впровадження економічного паспорта українця, аби кожна дитина накопичувала на своєму рахунку частку від реалізації державою природних благ"

Про олігархів: "Мій план: залишаємо вам все, що ви накрали. Ну, може, 5% знімемо - за легалізацію. Все залишити - теж недобре. Ну, 5-7 знімемо, ладно. І починаємо жити за правилами. А хто порушить правила - в в'язницю, і надовго "

Про пенсію: "Перехід до накопичувальної пенсійної системи"

Для бізнесу: "Нульова декларація - бізнесмен декларує всі свої доходи, платить 5% від цієї суми і легалізує їх таким чином"

Про економічні реформи: "Довгострокове недороге кредитування, заміна податку на прибуток податком на виведений капітал, формування прозорого ринку землі"

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram