Новини
20 Квітня 2023
470

McDonald’s покращує рецепти своїх фірмових бургерів

Біг Мак, Гамбургер та Чізбургер отримають нові смаки

McDonald’s оголосила, що змінить рецептуру фірмових бургерів. Компанія фокусується на оновленні своїх основних елементів, щоб зробити страви “ароматнішими, ніж будь-коли”, ну і звичайно, для збільшення продажів, повідомляє CNN з посиланням на представників McDonald’s.

“І хоча може здатися, що важко перевершити ідеально приправлену 100% чисту яловичину, гострі солоні огірки та правильне співвідношення кетчупу та гірчиці, які зробили нас відомими… ми збираємося зробити наші класичні бургери ще кращими. Наші шеф-кухарі готують невеликі, але смачні покращення сендвіча Big Mac, бургера McDouble і нашого класичного Чізбургера, подвійного Чізбургера та Гамбургера”, — повідомляють у компанії.

Отже, зміни торкнуться Гамбургерів, Чізбургерів, Дабл Чізбургерів, Біг Маків та McDouble (не представлений в меню в Україні). Ось у чому вони полягають:

• зміниться ступінь прожарювання булочок (вони стануть м’якшими та набудуть темнішого золотисто-коричневого кольору);

• буде підвищено якість плавленого сиру (він стане справді розплавленим);

• цибуля додаватиметься до котлет, поки вони ще на грилі (внаслідок цього котлети стануть соковитішими);

• у Біг Маках стане більше фірмового соусу.

“Ми виявили, що невеликі зміни, такі як налаштування процесу для отримання більш гарячого, розплавленого сиру та апгрейд наших налаштувань гриля для кращого обсмажування, внесли велику різницю в те, щоб зробити наші бургери більш ароматними, ніж будь-коли”, — сказав шеф-кухар, старший директор з кулінарних інновацій McDonald’s USA Чад Шафер.

Оновлені бургери вже дебютували на міжнародних ринках, таких як Австралія, Канада та Бельгія, та отримали схвальні відгуки. До 2024 року McDonald’s USA планує привести до ідеальної рецептури бургери по всій країні.

Раніше Investory News писали, що американські біологи виростили сало у пробірці.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram