Новини
9 Лютого 2021
702

Марк Кьюбан запускає платформу для подкастів Fireside

У користувачів з’явиться можливість монетизувати розмови в реальному часі

Платформу Fireside заснували Марк Кьюбан та Фалон Фатемі. Це додатки для подкастів, де ведучі можуть спілкуватися з фанатами в прямому ефірі та монетизувати свої розмови, повідомляє The Verge. Додаток запуститься у 2021 році.

За даними з вакансії інженера, Fireside закрив “багатомільйонний” посівний раунд, щоб почати роботу. Подкастери зможуть вибрати спосіб монетизації та Fireside відбиратиме контент для майданчика.

Невідомо, коли стартап був заснований, але вакансії почали з’являтися у вересні 2020 року.

У заяві компанії йдеться, що вона прагне сприяти “інтелектуальному діалогу, обміну досвідом і віртуальною побудовою справжніх відносин” за допомогою своєї платформи, яка “буде підвищувати суспільний вплив через змістовні розмови”.

Нагадаємо, Apple зніме серіал про крах американської компанії WeWork. Шоу, яке буде називатися “WeCrashed”, засноване на подкасті Wondery з шести частин під назвою “WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork” (“Ми впали: зліт і падіння WeWork”).

Як писали раніше Investory News, Американський Forbes вперше презентував рейтинг зірок TikTok, які заробили більше всіх своїх “колег” завдяки соціальній мережі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram