Новини
10 Грудня 2021
643

Love with music: Tinder дозволить шукати пару на основі музичних уподобань

Нова функція наразі тестується обмеженою кількістю користувачів

Дейтинг-сервіс Tinder представив функцію Music Mode, яка дозволить оцінити музичний смак людини, що сподобалася. Це стане можливим завдяки інтеграції зі Spotify, повідомляє The Verge.

Користувачі Tinder зможуть встановлювати у профілі улюблену пісню, яка програватиметься, демонструючи їх анкети іншим людям. Таким чином, можна буде судити про людину не лише за зовнішністю та описом у профілі, але й спираючись на її музичний смак.

Цей режим можна знайти у нещодавно доданій вкладці “Огляд”. Голова з продуктів Кайле Міллер зазначив, що Music Mode нагадає про відчуття, коли на вечірці ви знаходите людину, яка любить ту саму пісню.

Користувачі Spotify зможуть додавати пісні з дейтинг-сервісу, які їм сподобалися, у свій плейлист. Наразі функція знаходиться на етапі тестування із залученням обмеженої кількості користувачів платформи. Коли вона стане доступна всім користувачам, поки що невідомо.

Про те, як Tinder став найуспішнішим сервісом для онлайн-знайомств можна прочитати в матеріалі Investory News за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram