Новини
16 Лютого 2022
482

Лондонські морські страховики додали російські та українські води до списку високого ризику

Регіони Чорного та Азовського морів вважатимуться високоризиковими для торгових суден

Ринок морського страхування Лондона у вівторок, 15 лютого, додав українські та російські води в районі Чорного та Азовського морів до списку високоризикових. Про це пише Reuters з посиланням на відповідний циркуляр, опублікований у вівторок, без надання додаткових подробиць.

Зазначається, що за їхніми рекомендаціями уважно стежать і вони впливають на міркування страховиків щодо розміру страхових премій.

Спільний військовий комітет Ллойда, до якого входять члени синдикату Асоціації ринку Ллойда і представники ринку страхових компаній Лондона, зазвичай збирається щокварталу, щоб розглянути регіони, які він вважає високоризиковими для торгових суден і схильними до війн, страйків, тероризму і пов’язаних з ними небезпек.

“Застосування цього переліку до окремих контрактів буде предметом конкретних переговорів”, — йдеться у циркулярі.

Як відомо, на фоні заяв про можливе повномасштабне вторгнення Росії 16 лютого лізингодавці почали вимагати від українських авіаперевізників якнайшвидшого повернення літаків на територію Європейського Союзу.

Кабінет міністрів України схвалив рішення виділити 16,6 млрд грн для забезпечення безпеки польотів в Україні для страхових та лізингових компаній.

12 лютого понад 30 російських кораблів розпочали у Чорному морі навчання зі стрілянинами.

У зв’язку з незаконним закриттям морського району для проведення бойових навчань Російською Федерацією у винятковій морській економічній зоні України, Міністерство інфраструктури почало вивчати нові морські коридори.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram