Новини
9 Серпня 2022
659

Литовська CyberCare відкриває офіс у Львові

Планується винайняти близько 100 спеціалістів до кінця року

Литовська компанія CyberCare, яка займається розробкою рішень та підтримкою клієнтів у сфері кібербезпеки, відкриває офіс у Львові, повідомляє DOU.

CyberCare — компанія групи Tesonet — розробляє автоматизовані інструменти, такі як чат-боти, що допомагають спілкуватися з користувачами.

Головний офіс компанії розташований у Вільнюсі.

У свій новий офіс у Львові CyberCare планує одразу найняти 10 спеціалістів, а до кінця наступного року розширити штат до 100 людей.

На старті планують залучити спеціалістів з клієнтської підтримки, програмістів шукатимуть за потребою.

За словами директора CyberCare Дайніуса Ванагаса Україну обрали невипадково: “Там багато молодих освічених людей, і там сконцентровані необхідні компетенції”.

Також у компанії наголошують на важливості підтримки “друзів, які також борються за нашу свободу, а зайнятість людей у ​​зоні бойових дій сприяє економіці України”.

Зараз у CyberCare працює понад 420 спеціалістів. Компанія має філії у Вільнюсі та Каунасі й обслуговує клієнтів продуктів кібербезпеки з усього світу.

Нагадаємо, Євросоюз, Велика Британія, США та їхні союзники звинуватили росію у причетності до кібератаки на супутникову мережу KA-SAT, якою управляє компанія Viasat. Супутниковий інтернет-зв’язок в Україні та Європі зазнав збою на годину раніше перших бомбардувань.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram