Новини
15 Березня 2019
960

Леонардо ДіКапріо став інвестором фонду Princeville Capital

Princeville Capital управляє активами на суму $500 млн та інвестує в сферу кліматичних технологій

Американський актор і продюсер Леонардо ДіКапріо став інвестором і консультантом в новому фонді групи Princeville Capital – Climate Technology fund, який вкладається в проекти в області кліматичних технологій. Про це стало відомо на сторінці Twitter актора.

Princeville Capital управляє активами на суму $500 млн.

“Я з нетерпінням чекаю можливості співпрацювати з командою Princeville Capital і досліджувати, як інвестиції в технології та приватний сектор можуть допомогти у вирішенні зміни клімату. Інвестиції в технології і приватний сектор будуть відігравати вирішальну роль в забезпеченні здорового майбутнього для нашої планети”, – зазначив Леонардо ДіКапріо.

Як відомо, фонд Climate Technology в Прінсвілле очолюють партнери-засновники Еммануель Де Суза, Ерік Космовський і Хоакін Родрігес Торрес. У нього є офіси в Сан-Франциско, Гонконгу і Амстердамі. Новий фонд інвестує в технологічні стартапи, які “роблять позитивний вплив на зміну клімату”. Фонд працює з компаніями в різних секторах, включаючи енергоефективність, мобільність, інтернет речей і міські розумні технології.

Інвестує актор не вперше. Леонардо ДіКапріо вкладав гроші в стартап Allbirds, який спеціалізується на виробництві екологічно чистого вовняного взуття. А у 1998 р. актор створив фонд Leonardo DiCaprio Foundation, який займається захистом рідкісних природних територій.

Нагадаємо, експерти організації AirVisual назвали найбільш забруднені міста світу. Відзначається, що 22 з перших 30 знаходяться в Індії. Також, організація провела й дослідження по рівню забрудення країн і столиць світу.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram