Новини
19 Червня 2020
1 467

Кросівки в соусі: McDonald’s і Adidas випустили спільну колекцію одягу та взуття

Товари можна придбати в країнах Східної та Південно-Східної Азії

McDonald’s оголосив про старт продажів колекції, розробленої спільно з брендом спортивного одягу Adidas. Були випущені чотири моделі взуття і чотири види футболок, пише The Blueprint з посиланням на заяву прес-служби McDonald’s.

Лімітована колекція отримала назву “Sauce Pack”. Повідомляється, що натхненням для колекції стали фірмові соуси McDonald’s і любов до баскетболу. У створенні одягу та взуття брали участь баскетболісти Джеймс Харден, Даміан Ліллард і Трейсі Макгреді.

Дизайн взуття був розроблений таким чином, щоб містити в собі кольори фірмових соусів McDonald’s і зображення їх інгредієнтів.

Кросівки та футболки можна придбати онлайн у Китаї, Японії, Малайзії, Гонконгу, Південній Кореї, Індонезії, на Тайвані та Філіппінах, а також в обраних магазинах Adidas. Предмети з колаборації випущені обмеженим тиражем в 50 тис. екземплярів.

McDonald’s підтримує співпрацю з Adidas в рамках молодіжного баскетбольного турніру All-American Games (AAG). Рішення про запуск колекції було прийнято всупереч тому, що в цьому році AAG були скасовані через пандемію коронавірусу.

Як відомо, продажі американської корпорації McDonald’s знизилися майже на чверть через пандемію коронавірусу. Так, у березні компанія втратила 22,2% продажів. Найгірша ситуація на закордонних ринках — у Франції, Італії, Іспанії, які повністю закрили ресторани.

Investory News підготували добірку найдорожчих кросівок, які можна навіть побачити в кіно або на ногах спортсменів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram