Бiзнес
19 Липня 2019
972

Криптомани: 8 людей до 30 років, які створюють майбутнє

Найперспективніші таланти зі світу криптовалюти за версією Forbes


Лінда Се, 27 років
Лінда була менеджером по продуктах на криптовалютній біржі Coinbase. Вона — один із засновників і керуючий директор Scalar Capital, консультує стартап 0x і управляє 18 іншими проектами.


Хантер
Хорслі, 28 років

Хорслі був менеджером продуктів і відповідав за монетизацію Facebook і Instagram. Зараз він очолює Bitwise Asset Management. Ця компанія зіграла життєво важливу роль у впровадженні криптовалютних індексних фондів.

Кайл Самані, 28 років
Кайл залучив $75 млн від таких інвесторів, як Andreessen Horowitz, і вклав їх в криптовалюту. Зараз він є керуючим партнером фонду Multicoin Capital. Місія фонду — “прискорити перехід від централізованих інститутів індустріальної епохи до децентралізованих інститутів епохи інтернету”.

Адам Голдберг, 24 роки
Голдберг вступив до Каліфорнійського університету в Берклі в 13 років! Раніше він працював математиком у Міністерстві оборони США, а в даний час є партнером в Lightspeed і відповідає за інвестиції в Bitmain, Telegram і компанію квантових обчислень Strangeworks.

Олаолува Осунтокун, 25 років
Осунтокун — іммігрант з Нігерії. Він став одним із співзасновників Lightning Labs і зулаучив  $2,5 млн на підвищення ефективності мікротранзакцій з біткоїна. Осунтокун займається розвитком протоколу біткоїна.

Аніш Патіпаті, 29 років
Працюючи в Silver Lake і Brave Warrior, Патіпаті відповідав за 300-мільйонні інвестиції в HCA. Зараз він – директор з інвестицій у дочірній компанії Глена Хатчинса (співзасновника Silver Lake), де відповідає за $900 млн у Virtu і великий криптовалютний портфель.

Дж. Б. Рубіновіц, 26 років
Рубіновіц — одна із засновників Bail Bloc. Вона виступає лідером проекту, метою якого є фінансування застав. Фонд Bronx Freedom вніс вклад в проект Monero, зібравши за допомогою майнінг  кошти, необхідні для випуску під заставу 100 осіб.

Надир Аль-Наджі, 26 років
Аль-Наджі — співзасновник Intangible Labs. Він залучив $133 млн від Andreessen Horowitz і Bain Capital Ventures на розробку стейблкоіна Basis, криптовалюту, яка має замінити центральні банки. Аль-Наджі — чемпіон світу з веслування серед юніорів та колишній розробник у Google.

За матеріалами Forbes, IHODL 

Нагадаємо, Марк Цукерберг планує у 2020 році запустити власну криптовалюту від Facebook. Вартість Libra буде прив’язана до резерву різних активів.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram