Новини
21 Квітня 2022
757

Криптобіржа Binance обмежить доступ росіянам

Користувачі поки зможуть використовувати тільки функцію виведення

Криптовалютна біржа Binance обмежила доступ для користувачів із росії через санкції. Про це йдеться в повідомленні на сайті Binance.

“Облікові записи користувачів з рф, загальна вартість криптоактивів яких перевищує €10 тис., будуть обмежені. Користувачі поки зможуть використовувати тільки функцію виведення. На цих облікових записах будуть обмежені можливості введення коштів і торгівлі. Ліміт також поширюється на всі спотові, ф’ючерсні та депозитні гаманці, а також активи у продуктах Binance Staking та Binance Earn”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що рахунки росіян, які проживають за межами своєї країни, та рахунки російських громадян або осіб, які проживають у рф, у яких загальна вартість криптоактивів не перевищує €10 тис., не будуть порушені та залишаться активними.

А ті, чий баланс у криптовалюті перевищує €10 тис., повинні закрити будь-які контракти протягом 90 днів, починаючи відсьогодні. Відкриття нових позицій заборонено.

У Binance додали, що біржа поки планує припиняти роботу в росії. Водночас вони підтримають санкції, якщо цього вимагатиме міжнародна спільнота.

Binance — сервіс обміну криптовалют, який було створено у 2017 році, а у січні 2018 року сервіс став найбільшим у світі за обсягами торгів.

Як писали раніше Investory News, Binance не збирається заморожувати рахунки російських користувачів, оскільки це суперечить концепції криптовалютної індустрії, але, вивчивши санкційні ризики, вирішила обмежити доступ до платформи для російських компаній та фізосіб зі списків санкцій.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram