Новини
11 Лютого 2022
584

Криптобіржа Binance купила частку у Forbes за $200 мільйонів

Американське видання готується до IPO через SPAC

Найбільша у світі криптовалютна біржа Binance інвестувала $200 млн в американський Forbes. За словами джерел, Forbes потребує коштів для підготовки до IPO через SPAC, заплановане на перший квартал 2022 року. Інвестиції Binance стали часткою $400 млн, які хотів залучити Forbes від приватних інвесторів, повідомляє CNBC.

Після покупки частки в американському Forbes криптобіржа Binance стала одним із двох найбільших власників журналу. Двох членів ради директорів Forbes буде призначено Binance. За словами джерел, Forbes розглядав прямий продаж після визначення трьох медіа- та контент-платформ як потенційних інвесторів.

Угода Binance і Forbes показує зростання криптосектора, який пережив зростання вартості й породив новий клас мільярдерів на фоні глобального інтересу до цифрових активів. Ця угода стала першою великою інвестицією критпокомпанії на ринку медіа в США.

Загальна аудиторія Forbes в онлайні та офлайні досягає 150 млн осіб завдяки виробництву контенту та проведенню заходів. Forbes диверсифікує доходи через ліцензійні угоди, електронну комерцію та direct-to-consumer послуги.

У січні засновник і генеральний директор Binance Чанпен Чжао був визнаний найбагатшою людиною у криптоіндустрії. Його статки оцінюються в $96 млрд.

Як писали раніше Investory News, у січні загальний обсяг IPO у всьому світі досяг $26,7 млрд, що на 60% менше, ніж за той самий період 2021 року. Вартість відкладених IPO зросла майже вдвічі проти минулого року, досягнувши $6,2 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram