Новини
20 Грудня 2021
888

“Ковідну тисячу” українці витрачають на кіно та на книги

До музеїв чомусь неохоче йдуть

Українці найбільше витрачають кошти “єПідтримки” на кіно, книги та театри, повідомив міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

“З’явилися перші статистичні дані щодо використання “Ковідної тисячі” із програми “єПідтримка”. Перші три місця щодо використання грошей — саме у культури та креативних індустрій”, — написав Ткаченко у Телеграм-каналі.

За його словами, на першому місці — кінотеатри, на другому — книгарні, на третьому — театральні продюсерські агенції. На 6-му місці — музичні гурти, на 10-му — виробництво та дистрибуція відеофільмів, на 11-му — туристичні пам’ятки та шоу.

“На жаль, у списку витрачених “ковідних тисяч” немає музеїв. Тому нагадую всім працівникам музейної справи про таку важливу річ, як просування своїх закладів. А українців закликаю обрати для свого дозвілля й похід у музей теж”, — додав Ткаченко.

Раніше Investory News підготували необхідну інформацію, як отримати тисячу за вакцинацію та куди її можна витратити. Докладніше — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram