Драйв
14 Лютого 2022
4 056

Коштовні “валентинки”: Що дарують своїм коханим відомі особистості

Ось і настав День святого Валентина. Поки люди у всьому світі вітають своїх коханих, Investory News вирішили зробити добірку найдорожчих та найнезвичайніших подарунків, які дарували знаменитості своїм половинкам і не обов’язково саме в цей День

Хто не мріяв отримати в подарунок острів? Нехай навіть зовсім невеликий острівець, що омивається теплими океанськими хвилями. На жаль, мріє багато хто, а отримала на День святого Валентина такий подарунок Жаклін Кеннеді, яка стала дружиною мільярдера Аристотеля Онасіса після смерті чоловіка, Джона Кеннеді, президента США. Ця “валентинка” зветься острів Скорпіонів, і досі знаходиться на вершині рейтингу найдорожчих презентів.

“Королева” Голлівуду Елізабет Тейлор, яка зіграла Клеопатру, любила коштовності. На аукціоні, проведеному після смерті великої актриси, її коштовності продали за $120 млн.

Співак Майкл Джексон, який називав Елізабет Тейлор своїм кумиром, вирішив зробити їй розкішний подарунок на День святого Валентина. Джексон купив для Елізабет Тейлор унікальний смарагдовий браслет (до речі, коштував він $60 тис.), а вручав їй подарунок за дорученням та від імені Майкла Джексона стриптизер.

Відомий голлівудський актор Кевін Костнер якось отримав на День святого Валентина один із найнезвичайніших подарунків. Його гарячі шанувальники, індіанці з племені лакота-сіу, урочисто вручили акторові ковдру ручної роботи. Тепер Костнеру не страшні будь-які морози.

На фото: Кевін Костнер

2006 року Девід Бекхем подарував дружині, Вікторії Бекхем, кольє Bulgari за $8 млн. За чутками, діаманти на ньому небачених розмірів. Але це не єдиний цікавий подарунок. За словами інсайдерів, Девід дарував дружині ще й платиновий вібратор за $1,8 млн.

А Мік Джаггер отримав у подарунок від екзальтованої фанатки своєї творчості найдорожчу у світі золоту зубну щітку на День святого Валентина. Подейкують, що подарунок коштував $4 тис. Звичайно, ціна вражає, ось тільки сам подарунок викликає безліч запитань.

Коли співачка Кеті Перрі ще була одружена з коміком Расселом Брендом, вона презентувала йому на 35-річчя подорож у космос. Кеті купила два місця (і про себе не забула) на космічному кораблі Річарда Бренсона Virgin Galactic (корпорація займається космічним туризмом). Шанс подивитися на Землю з космосу обійшовся зірці у $250 тис. за кожного.

На жаль, турбулентність у стосунках позбавила закоханих нагоди похвалитися перед онуками польотом у стратосферу. Пара розлучилася, і доля золотих квитків так і залишилася невідомою.

На фото: Кеті Перрі

Періс Хілтон, світська діва і спадкоємиця мільярдів готельної імперії, яку називають ще й співачкою, дарує у День святого Валентина подарунки своїм численним чотирилапим улюбленцям. Дещо з подарунків навіть дістається коханим світської левиці. На минуле свято всіх закоханих Періс Хілтон скупила всю парфумерію та косметику, практично спустошивши прилавки Беверлі Глен Маркет у Каліфорнії.

2009 року співачка Джесіка Сімпсон зустрічалася з гравцем в американський футбол Тоні Ромо. На 28-й день народження спортсмена Джесіка презентувала йому швидкохідний катер вартістю $100 тис. До речі, коли через два роки вони розлучилися, Сімпсон не забирала подарунок.

А знаменита співачка Мадонна на День святого Валентина подарунків не дарує нікому. Вона звикла обмежуватися виключно валентинками, але обов’язковим атрибутом свята є романтична вечеря.

На фото: Мадонна/Gilbert Carrasquillo/GC

Кейт Мосс, визнана світова супермодель, розповіла, що одного разу забула придбати подарунок на День святого Валентина для тогочасного бой-френда, рокера Піта Догерті. Тому на уривку якогось рахунку Кейт написала йому послання-валентинку зі словами “Я — твоя духовна подруга на віки”. Кажуть, що музикант був настільки зворушений подарунком, що навіть забув повести подругу під вінець. А незабаром вони зовсім розлучилися.

Дженіфер Лопес на День святого Валентина отримала платинове кольє, інкрустоване діамантами. Незвичайна “валентинка” вартістю $700 тис. була упакована у простеньку коробочку від компакт-диска. Цей подарунок був подарований тодішнім коханим актриси, П. Дідді.

А ось на 50-річчя співачка отримала від нареченого Алекса Родрігеса Porsche 911 Carrera GTS за $14 тис. Найцікавіше, що Дженніфер не сідала за кермо 25 років! “Повертаєш мені незалежність!”, — вигукнула співачка, коли побачила презент.

Алекс чудово впорався з огляду на те, що Лопес теж порадувала Родрігесу на День святого Валентина у 2019 році годинник Audemars Piguet Royal Oak за $24,3 тис.

До речі, за часів, коли Лопес ще зустрічалася з Беном Аффлеком, з’явилася інформація, що актор подарував співачці золоте сидіння для унітаза. Воно було інкрустоване діамантами, сапфірами та рубінами. Дуже сподіваємося, що це лише чутки.

На фото: Дженіфер Лопес

У 2008 році Дженніфер Еністон отримала в подарунок від найкращої подруги Кортні Кокс велосипед. Але не простий, а Chanel за $12 тис.

Чоловік Сальми Хайєк, французький мільярдер Франсуа-Анрі Піно, так не хотів, щоб його красуня дружина летіла якимось там рейсовим бортом, що придбав для неї власний літак.

Сальма не єдина щаслива володарка двокрилої машини. Том Круз теж свого часу подарував Кеті Холмс літак. Щоправда, як весільний подарунок, а не просто так. Коштував він $20 млн.

Кайлі Дженнер найбільше у нашому списку робить і отримує дорогі подарунки (принаймні зірка не гребує поділитися радістю в Instagram).

У 2005 році вона подарувала на 18-річчя колишній найкращій подрузі Жордін Вудс новенький Mercedes-Benz, прикрасивши його червоним бантом.

2016-го Дженнер презентувала реперу Tyga, з яким тоді зустрічалася, Bentley Bentayga за $300 тис.

На фото: Кайлі Дженнер

А у 2018-му — червону Ferrari 488 за $250 тис. мамі, Кріс Дженнер.

Колообіг машин у клані Кардашьян-Дженнер відбувається і завдяки подарункам бойфрендів. Щоб перерахувати всіх залізних коней з автопарку Кайлі, не вистачить пальців рук.

На 18-річчя вона отримала від Tyga Ferrari 482 Italia за $445 тис.

Наступний бойфренд, Тревіс Скотт, подарував Дженнер Ferrari за $1,4 млн доларів перед народженням їхньої спільної дочки Стормі. А коли коханій виповнився 21 рік, підкотив до її ґанку вінтажний Rolls-Royce (американським ЗМІ так і не вдалося з’ясувати вартість подарунка).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram