Новини
5 Квітня 2022
736

Користувачі з росії та білорусі більше не зможуть бронювати житло на Airbnb

Компанія Airbnb призупинила діяльність у цих двох країнах

Компанія Airbnb вирішила зупинити свою роботу в росії та білорусі. Крім того, клієнти з цих країн більше не зможуть користуватися сервісом та бронювати житло у будь-якій точці світу, йдеться у заяві на сайті компанії. Бронювання в росії та білорусі, що розпочинаються 4 квітня 2022 року і пізніше, скасовані.

“Компанія Airbnb призупинила діяльність у росії та білорусі. Це означає, що бронювання житла та Вражень у росії та білорусі припинено, а гості з цих країн більше не зможуть оформити бронювання будь-де”, — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що раніше користувачі онлайн-платформи з короткострокової оренди житла Airbnb забронювали житло в Україні сумарно на 434 тис. ночей. Тобто орендодавці з України отримали $15 млн фінансової допомоги. Такі цифри озвучив генеральний директор Airbnb Браян Ческі. “Від імені наших хостів в Україні, дякую вам”, — подякував він ініціативним користувачам.

Як писали раніше Investory News, через великий потік біженців з інших регіонів у Києві зросла подобова оренда квартир. Водночас ситуація з покупкою залежатиме від тривалості військових дій та цивільної інфраструктури, проте нерухомість може подешевшати. Докладніше — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram