Новини
21 Травня 2019
1 221

Компанія Ігоря Ліскі придбала онлайн-сервіс DOC.UA

Розмір угоди не розголошується, проте обидві сторони задоволені досягнутою домовленістю

Фото: Український інститут майбутнього

“Ефективні інвестиції” придбала DOC.UA у Chernovetskyi Investment Group (CIG). Про це повідомила компанія на своєму офіційному сайті.

Розмір угоди не розголошується, проте обидві сторони відзначають, що задоволені досягнутою домовленістю.

За словами голови ради директорів “Ефективні інвестиції” Ігоря Ліскі, компанія інвестує в безліч успішних проектів, які мають потенціал успішно розвиватись. “Це значний крок для IT сектору, в успіху якого я впевнений. Ми придбали не тільки лідера галузі на українському ринку, ми інвестували в унікальну команду фахівців. DOC.UA буде масштабуватися, його технологія і команда здатні вдосконалюватися і дивувати весь світ”, – зазначив Ігор Ліскі.

DOC.UA – онлайн сервіс пошуку лікарів і запису на прийом, в який у 2014 р. інвестувала Chernovetskyi Investment Group (CIG). За п’ять років компанія стала найбільшим гравцем на ринку України.

DOC.UA об’єднує понад 1,3 тис. клінік і 7 тис. лікарів у 24 містах України.  

Ефективні інвестиції (EFI) – група компаній, яка була заснована в 2007 році та займається целюлозною промисловістю, будівництвом, газовою промисловістю, енергетикою, сільським господарством і креативною індустрією.

Chernovetskyi Investment Group (CIG) — заснована у 2013 р., з об’ємом інвестицій у $100 млн. До портфелю компанії входять українські ІТ-компанії Softcube та Zakaz.ua. У 2015 р. CIG інвестувала $1 млн у платформу для дітей KIDOZ (Ізраїль) і $1 млн — в міжнародний сервіс з продажу автобусних квитків Busfor. У 2017 р. були зроблені інвестиції в індійський сервіс з доставки готових страв InnerChef, а також в компанію Kray Technologies, виробника промислових дронів для агропідприємств.

Нагадаємо, Apple може заробити на медичних послугах $313 млрд. За оцінками аналітиків Morgan Stanley, у найближчі 8 років компанія стане лідером на ринку медичних послуг.

Міністерство охорони здоров’я з 1 липне буде регулювати ціни на ліки з Національного переліку основних лікарських засобів. Перелік складається з 427 препаратів. Близько 60 з них – популярні ліки, якими найчастіше користуються українці.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram