Новини
18 Березня 2022
951

Компанія Hiveon створила NFT-колекцію на підтримку ЗСУ

Ціна стартує від $75

Компанія Hiveon, світовий лідер з розробки продуктів для майнінгу криптовалют, створила NFT-колекцію на підтримку ЗСУ та жителів України. Усі зібрані кошти будуть перераховані на офіційні криптогаманці Міністерства цифрової трансформації України.

Компанія закликала своє світове ком’юніті (а це приблизно пів мільйона користувачів з понад 2M девайсами для майнінгу) підтримати Україну, де знаходиться і більшість команди Hiveon.

На топовій платформі для NFT Open Sea тепер можна придбати NFT з Коктелем Свободи (The Freedom Cocktails), Голубом Миру (The Dove of Peace) та іншими символами миру та свободи.

Ціна за NFT стартує від 0,03 ETH (~ $75), для покупки унікальних NFT організований онлайн-аукціон. Загалом планують зібрати щонайменше 100 ETH (~ $250k). Фінальні транзакції будуть зареєстровані та показані в реєстрі блокчейну, тобто свої донейшини можна відстежувати.

Hiveon — міжнародна компанія, заснована у 2017 році командою з України, яка створила екосистему топових продуктів для криптомайнінгу та децентралізованих фінансів, в яку входить Hiveon OS — №1 операційна система для майнінгу, Hiveon Pool — один із найбільш прибуткових пулів для майнінгу ETH та ETC у світі та інші.

Нагадаємо, чотири великі італійські музеї — галерея Уффіці, пінакотека Брера, Амброзіанська бібліотека та Палаццо делла Пілотта будуть продавати цифрові копії творів мистецтва зі своїх колекцій у форматі NFT.

Тим часом New York Stock Exchange (NYSE) подала заявку до Відомства з патентів і товарних знаків США, в якому йдеться, що вона хотіла б стати фінансовою біржею для криптовалют та NFT. Докладінше — за посиланням.

Investory News також дізналися про кращі NFT-платформи та практичні способи використовувати токени. Докладніше — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram