Новини
3 Жовтня 2022
481

Кім Кардаш’ян запустить колекцію бетонних товарів для дому

Асортимент складатимуть 5 предметів

Американська модель та засновниця бренду білизни SKIMS та марки косметики SKKN Кім Кардаш’ян вирішила зайнятися виробництвом товарів для дому. Вона готується запустити колекцію із п’яти предметів декору, виконаних із бетону, йдеться на сайті компанії.

У колекцію бренду SKKN увійдуть сміттєва урна за $129, таця для туалетного столика за $65, серветниця за $89 і два контейнери — за $65 і $69. Весь комплект можна придбати за $355.

“Мистецьки виготовлена ​​з бетону ручної заливки колекція аксесуарів для дому з п’яти предметів наповнить ваш простір спокоєм та мінімалістською елегантністю. Кожен виріб прикрашений стриманим логотипом SKKN BY KIM”, — йдеться в описі товару на сайті бренду.

Старт продажу відбудеться 6 жовтня. Використання цієї колекції вимагатиме від домогосподарок чималої фізичної сили, оскільки вага сміттєвої урни становить 3,5 кг, а вага серветниці — 1,6 кг.

“Я завжди представляла колекцію засобів для догляду за шкірою такою, щоб вона була досить красивою та простою, щоб її можна було виставити на будь-який прилавок. Це надихнуло мене на розробку аксесуарів для дому в тому самому стилі, що надають будь-якому будинку ту ж сучасну мінімалістичну елегантність”, — написала Кардаш’ян про свою колекцію на Twitter.

Нагадаємо, в Україні запрацював маркетплейс українських брендів. Проєкт зібрав 300 вітчизняних вирбоників на одному майданчику.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram