Новини
15 Липня 2022
650

Kantar: Рейтинг найпопулярніших в Україні сайтів за червень

Rozetka, OLX та Prom зберігають лідерство серед українських ресурсів

Аналітики Kantar CMeter опублікували новий рейтинг найпопулярніших в Україні сайтів за червень 2022 року. Результати нового дослідження вказують на подальше зміцнення інтересу українців до онлайн-шопінгу.

У червні українці продовжили цікавитися покупками техніки та гаджетів, товарів для дому та будівництва на найбільших e-commerce майданчиках України. У порівнянні з попередньою редакцією рейтингу є кілька змін — Rozetka, OLX і Prom закріпили свої позиції в першій вісімці популярних сайтів, Epicentrk.ua піднявся на 13-й рядок у рейтингу, а Hotline.ua (21-е місце) та Allo.ua (24 місце) повернулися до топу.

У червні українці менше переглядали новини та прагнули відпочити за переглядом фільмів чи спортивних змагань. Отже, в ТОП-25 знову потрапили Rezka.ag (16-й рядок) і Parimatch.com (25-й рядок). Насправді ця тенденція почала проглядатися ще в березні та з того часу стала ще очевиднішою.

Серед новинних сайтів зберегли популярність: Pravda.com.ua, Tsn.ua, Unian.net та News. obozrevatel.com.

Літо – традиційний сезон для відпусток. Попри війну, українці відновили перегляди Booking.com — охоплення сайту збільшилося вдвічі, що дозволило йому потрапити до ТОП-100.

Двійка беззмінних лідерів — Google та YouTube.

Нагадаємо, які нові фішки від iPhone, які з’являться в майбутніх моделях, які компанія покаже у 2023 році.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram