Новини
6 Березня 2020
1 015

Кадрові зміни: Колишній топменеджер з Goldman Sachs увійшов до ради директорів Revolut

Майкл Шервуд займе місце в раді директорів компанії

На фото: Майкл Шервуд/Simon Douson

Колишній топменеджер американського банку Goldman Sachs Майкл Шервуд, який був залучений до команди фінтех-стартапу Revolut влітку минулого року, займе пост в раді директорів компанії, повідомляє Bloomberg з посиланням на заяву компанії.

Майкл Шервуд понад 30 років працював в Goldman Sachs, ставши наймолодшим партнером фінансової організації за всю її історію. Співпраця фахівця з Revolut почалася в червні 2019 р. — в цей період Майкл Шервуд приєднався до команди фінтех-стартапу як незалежний директор.

Також з’явилася інформація про те, що до складу команди Revolut увійшов колишній виконавчий директор холдингової компанії Royal Bank of Scotland Group Plc і фінансово-кредитної групи Banco Santander SA Ян Вілсон.

Зміни кадрового складу були реалізовані на фоні залучення Revolut коштів для виходу на ринки США, Японії та ряду інших країн. Оцінка стартапа після проведеного інвестиційного раунду досягла позначки $5,5 млрд.

Всупереч збитковості, Revolut планує подальше розширення бізнесу. Зокрема, стартап має намір збільшити клієнтську базу в 10 разів — до 100 млн користувачів протягом п’яти років.

За словами співзасновника компанії Миколи Сторонського, протягом 2020 р. компанія планує найняти ще 1 тис. співробітників. В результаті штат стартапу складе 2 тис. осіб.

На цей час компанія зосереджена на експансії, основним напрямком якої стали країни Північної Америки та Азії.

Нагадаємо, британський Фінтех-стартап Revolut, заснований українцем Владиславом Яценко і росіянином Миколою Строновським, залучив $500 млн в новому венчурному раунді.

А от американська корпорація Apple залишилася без двох керівників: Ніка Форленза, віцепрезидента з промислового дизайну та Дуко Пасмуйжа — віцепрезидента з операційної діяльності, які відіграли ключову роль у виробництві основних продуктів компанії.

Як відомо, засновник і генеральний директор Twitter Джек Дорсі може втратити посаду глави компанії. Його звільнення Дорсі домагається інвестиційна компанія Elliott Management, яка придбала значну частку в Twitter.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram