Новини
23 Жовтня 2020
1 049

Кабмін призначив нового главу Митної служби

Ним став колишній IТ-директор ProZorro Євгеній Єнтіс

Кабінет міністрів України на закритому позачерговому засіданні у четвер, 22 жовтня, призначив на посаду голови Державної митної служби заступника глави відомства з цифрової трансформації Євгена Єнтіса, попередньо звільнивши з посади виконуючого обов’язки відомства Андрія Павловського, повідомляє пресслужба уряду.

На сайті Митної служби зазначається, що новопризначений голова з 2019 року був залучений до реформи Державної митної служби за часів Максима Нефьодова як радник голови з питань ІТ.

З 2016 по 2019 рік працював в ДП “Прозорро” на посаді начальника відділу ІТ. А до цього – у ТОВ “Кьюбі Технолоджи” і ПАТ “Сітронікс інформаційні технології Україна”.

19 серпня 2020 року Кабмін звільнив від виконання обов’язків голови Митної служби Ігоря Муратова, якого було призначено після звільнення у квітні з цієї посади Максима Нефьодова, та призначив в.о. керівника відомства його заступника Андрія Павловського.

Раніше Investory News писали, що Митна служба щоденно поповнює бюджет майже на 1 мільярд гривень – нарахування тривали всупереч зменшенню оподаткованого імпорту.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram