Новини
16 Лютого 2022
593

JPMorgan став першим банком у метавсесвіті

За шість місяців торік середня ціна земельної ділянки у метавсесвітах подвоїлася

JPMorgan першим з великих банків відкрив представництво у метавсесвіті, повідомляє Bloomberg. У віртуальній кімнаті відпочинку відвідувачів зустрічає цифровий портрет CEO банку Джеймі Даймона та бродячий тигр.

Віртуальна локація розташована в торговому центрі Metajuku в метавсесвіті Decentraland, що підтримується Digital Currency Group і заснована на блокчейн-технології. Decentraland дозволяє користувачам досліджувати метасвіт, створювати аватари та купувати товари, зокрема землю, за свою власну валюту MANA.

Банк представив лаунж-зону разом із фінансовим звітом з сегменту метавсесвітів: “Метавсесвіти, ймовірно, якимось чином найближчими роками проникнуть у кожен сектор, а ринкові можливості оцінюються більш ніж у $1 трлн щорічного доходу”.

У банку зазначили, що сума витрат на віртуальні товари сягнула $54 млрд на рік. За шестимісячний період 2021 року середня ціна земельної ділянки у метавсесвітах подвоїлася — з $6 тис. у червні до $12 тис. до грудня.

Для клієнтів банку, які думають про вихід у метавсесвіт, JPMorgan планує надати “інтегрований центр платежів” з повним набором рішень, таких як апаратні гаманці, повідомив керівник відділу електронної комерції та ТМТ у JPMorgan Payments Адіт Гадгіл.

Банк є прихильником технології блокчейн та її використання у фінансових транзакціях, про що свідчить випуск власного токена JPM Coin, пише видання.

JPMorgan став першим з банком Волл-стріт у метавсесвіті, приєднавшись до різноманітної групи брендів. Серед них — McDonald’s, Nike та Victoria’s Secret.

Раніше Investory News писали, що китайські технологічні гіганти починають інвестувати у метавсесвіт. Tencent, NetEase, ByteDance та Alibaba можуть стати лідерами в цьому сегменті.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram