Новини
22 Листопада 2022
511

Jack Daniel’s подала до суду на виробника іграшок для собак

Справа у пародії на пляшку віскі для тварин

Виробник віскі Jack Daniel’s подав позов до Верховного суду США до виробника пластикових іграшок для собак VIP Products, повідомляє Associated Press.

Причиною позову стала пластикова іграшка для тварин.

Вона повторює форму пляшки, чорно-білу етикетку та колір напою, але висміює інші деталі. Оригінальний напис Old No. 7 brand та Tennessee Sour Mash Whiskey замінена на The Old No. 2 on Your Tennessee Carpet (“№2 за старістю на вашому тенесійському килимі”). Замість інформації про 40% вміст алкоголю — попередження про “43% Poo by Vol.” (“43% фекалій”) та “100% Smelly” (“Смердючий на 100%”). Ціна скандальної іграшки варіюється від $13 до $20. На ній є напис дрібним шрифтом про відсутність зв’язку з Jack Daniel’s.

“Провідному виробнику віскі в Америці не вистачає почуття гумору”, — заявили адвокати VIP Products. Вони вважають, що Jack Daniel’s “розв’язав війну” проти компанії, яка наважилася “створити наповнену каламбурами пародію”.

Адвокат Jack Daniel’s Ліза Блатт заявила, що компанія зрозуміла жарт, але не вважає його дотепним. Вона зауважила, що в основі жарту бажання заробити на репутації Jack Daniel’s.

Іграшка є частиною лінійки Silly Squeakers. Її продаж розпочався ще 2014 року. Тоді Jack Daniel’s вимагав припинити реалізацію товару та виграв суд. Але VIP Products подали апеляцію та отримали право продовжувати торгівлю.

Серія Silly Squeakers імітує пляшки з-під віскі, пива, вина та содової.

Нагадаємо, IKEA подала до суду на розробника відеоігор.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram