Новини
31 Липня 2019
872

Ізраїльський стартап monday.com залучив $150 млн

Ресурси буде спрямовано на розвиток платформи та збільшення клієнтської бази

Ізраїльський стартап monday.com, що займається розробкою платформи для спільної роботи над проектами, залучив $150 млн в раунді D. Загальне фінансування становить $234,1 млн, повідомляє Reuters.

Зазначається, що лідером раунду стала венчурна компанія Sapphire Ventures. У проект також інвестували Hamilton Lane, HarbourVest Partners, Ion Crossover Partners і Vintage Investment Partners. Фінансові деталі угоди та розмір часток сторони наразі не називають.

Видання пише, що за останній рік компанія майже в три рази збільшила оборот. “До десятків мільйонів доларів та подвоїла клієнтську базу до понад 80 тис. організацій. Серед яких Carlsberg, Discovery Channel, Glossier, Hulu, Phillips, WeWork і Zippo”, – йдеться у повідомленні.

І додається, що нове фінансування компанія планує витратити на залучення нових користувачів, а також на розвиток самої платформи.

Сайт monday.com запущено 2014 року з офісами в Тель-Авіві та Нью-Йорку. “Платформа дозволяє управляти проектами в різних видах діяльності – від продажів і маркетингу до HR”, – зазначається на сайті компанії. До monday.com можна під’єднати різні сервіси: Typeform для створення опитувань, Mailchimp для розсилки електронної пошти, Slack для комунікацій та інші.

Нагадаємо, нещодавно Mate academy – українська освітня онлайн-платформа для вивчення програмування та пошуку першої роботи в IT залучила $580 тис. інвестицій. В раунді взяли участь TA Ventures і засновник Intellias Михайло Пузраков. Лід-інвестором виступила Genesis Investments. Команда стартапу планує направити гроші на запуск нових навчальних програм, а також розширення наборів студентів по всій Україні.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram