Новини
21 Серпня 2019
718

Ізраїльський стартап Homeis залучив додаткові $12 млн

Фінансування дозволить розширити аудиторію до 250 млн осіб по всьому світу

Ізраїльський стартап Homeis, який створений для об’єднання розрізнених груп експатів в одній соцмережі, залучив додаткові $12 млн після посівного раунду, де йому раніше вже вдалося зібрати $4 млн, повідомляє Inc.

Зазначається, що інвесторами стали Abstract VC, Chernin Group, Samsung Next, співзасновник Reddit Алексіс Оганян, колишній гендиректор AOL Тім Армстронг і генеральний директор Taboola Адам Сінголда.

Homeis запущено у 2017 році. “ЇЇ описують як “культурну мережу” для іноземних громадян й експатріантів”, – йдеться у повідомленні.

Додається, що раунд А очолили венчурні фірми Canaan і Spark Capital.

Як зазначив Рен Харнево гендиректор Homeis, фінансування дозволить розширити аудиторію Homeis до 250 млн осіб по всьому світу, починаючи з латиноамериканських громад у США.

Наразі соцмережею користуються вихідці з Індії, Ізраїлю, Франції та інші. “Розширення прав і можливостей іммігрантів – це наша місія, яку ми вважаємо актуальною та важливою”, – додав він.

Встановивши Homeis, користувач повинен відповісти на два питання: де він народився і де живе зараз. Потім він отримує доступ до соціальної мережі та сервісів, які допомагають їм налагоджувати контакти, організовувати зустрічі, записуватися до лікаря, на консультацію з юристом та інше.

“Додаток також допомагає розібратися з бюрократією: відкрити банківський рахунок, заповнити візову заяву або в перший раз оплатити податки. Homeis можна використовувати як майданчик для продажу або обміну товарами”, – йдеться у повідомленні.

Що стосується найкращих країн для експатів, то цього року такою стала Швейцарія, завдяки стабільності та можливостям знайти високооплачувану роботу – середня зарплата там складає $111,6 тис. на рік.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram