Новини
11 Червня 2021
602

Ізраїль виключив Україну зі списку заборонених для польотів країн

Зміни наберуть чинності з понеділка, 14 червня 2021 року

У п’ятницю, 11 червня, уряд Ізраїлю схвалив продовження чинних наразі правил виїзду з країни до 27 червня 2021 року, йдеться у повідомленні  Newsru.co.il.

Зазначається, що також ухвалено рішення з 15 червня виключити Україну, Ефіопію й Туреччину зі списку країн, в які заборонений виліт з Ізраїлю (“країни максимального ризику”).

Як повідомила пресслужба голови уряду країни, зміни наберуть чинності з понеділка, 14 червня.

Наразі “країнами максимального ризику” владою Ізраїлю названо дев’ять держав: Ефіопія, Бразилія, ПАР, Індія, Мексика, Туреччина, Аргентина, Україна й Росія. Виїзд до цих країн заборонений для громадян Ізраїлю — крім виняткових гуманітарних випадків і для громадян, які постійно проживають в цих країнах.

“Хто не є громадянами Ізраїлю й повертається з цих країн, повинен питати дозволу у спеціальної комісії, що розглядає виняткові випадки. Дозвіл зобов’язані просити також люди, які постійно проживають в Ізраїлі по одній з віз”, — йдеться у повідомленні.

Раніше Investory News писали, що третій етап випробувань нової ізраїльської вакцини можуть провести в Україні. Другий етап завершується в середині літа.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram