Новини
5 Лютого 2019
1 034

Італійський лоукостер Ernest Airlines відкриє нові рейси

(Оновлено) Нові напрямки з аеропорту “Київ” будуть виконуватися до Риму та Генуї

Італійська авіакомпанія Ernest Airlines в цьому році планує відкрити нові напрямки з Києва до італійських Риму та Генуї, повідомляє прес-служба аеропорту “Київ”.

“Мережа Ernest стрімко розвивається за напрямками між Італією, Албанією і Україною. Нові напрямки з аеропорту “Київ” (Жуляни) будуть виконуватися Риму і Генуї”, – йдеться у повідомленні.

Ernest Airlines повідомила,  що отримала свій перший літак A320СЕО економ-класу на 180 місць від Airbus за договором лізингу. Це третій Airbus з 20 літаків A320, які поповнять флот Ernest Airlines до 2025 р.

“Наступного року італійська  лоукост-компанія планує поповнити свій авіапарк п’ятьма новими A320 і ще чотири повинні надійти у 2020 р. Також Ernest Airlines буде першою італійською авіакомпанією, яка отримає A320NEO, що стане частиною авіафлоту в лютому 2020 р.”, –  зазначається у прес-релізі.

Для довідки: Ernest Airlines почала літати до Львова з 20 жовтня 2017 р., запустивши рейс зі Львова до Мілана (Бергамо). У грудні 2017 р. авіакомпанія почала польоти до Венеції і Неаполь, а з 22 червня 2018 р. до Мілан (Мальпенса) та Риму (Фьюмічіно).

З 21 січня компанія скасувала рейси зі Львова до Венеції і Мілан (Мальпенса). А з березня Ernest Airlines планує запустити регулярні рейси з Харкова в Рим і Мілан.

Відзначимо, що у попередній версії повідомлення йшлося, що крім Риму та Генуї нові рейси виконуватимуться й до столиці Албанії Тирани, але пізніше цю інформацію спростували.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram