Новини
8 Лютого 2023
364

iPhone Ultra може бути представлений у 2024 році

В Apple вважають, що покупці готові заплатити більше за гаджет преміумкласу

Голова Apple Тім Кук зазначив, що клієнти компанії готові платити більше за iPhone преміумкласу. У 2024 році така модель зʼявиться в лінійці Apple та отримає назву Ultra, вважає Bloomberg.

Зараз топова модель iPhone 14 Pro Max з 1 терабайтом памʼяті коштує $1600. У 2017 році це була iPhone X із 256 гігабайтами пам’яті, яка коштувала $1150.

Кук вважає, що зростання ціни не є проблемою і споживачів можна було б переконати витрачати більше.

В Apple обговорюють новий iPhone преміумкласу у лінійці. Також компанія намагається якось відокремити моделі Pro від стандартних iPhone.

“Я думаю, що люди готові по-справжньому напружитися, щоб отримати найкраще, що вони можуть собі дозволити в цій категорії. Люди використовують смартфон для здійснення платежів, керування розумним будинок, керування своїм здоров’ям і зберігання банківських даних”, — сказав Кук.

Цього року вийде iPhone 15 і Apple дедалі більше розділятиме різницю між своїми лінійками. Наприклад в моделі Pro Max буде перископічна лінза, яка забезпечить покращений оптичний зум.

Ймовірно Apple спробує розділити лінійки Pro і Pro Max і замінить останню на Ultra. Apple вже використовувала таку назву для свого спортивного розумного годинника високого класу та топової версії процесора M1.

Але замість того, щоб перейменовувати Pro Max на Ultra, Apple могла б додати iPhone дедалі вищого класу. Всередині компанії обговорювали можливість зробити саме це — потенційно до випуску iPhone у 2024 році.

На сьогодні не зрозуміло, чим ця топова модель буде відрізнятися, але вона, ймовірно, запропонує додаткові вдосконалені камери, швидший процесор і, можливо, навіть більший дисплей. Також може з’явитися більше перспективних функцій, наприклад, відмова від порту зарядки.

Нагадаємо, вперше за три з половиною роки в Apple сталося скорочення виторгу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram