Новини
28 Жовтня 2019
1 713

Investory News презентували 50 інвестпривабливих компаній України

До ренкінгу увійшли проекти, що генерують прибуток, не мають фінансової заборгованості та планують розширення

25 жовтня інвестиційна медіа-платформа Investory News презентувала свій перший онлайн-проект, який реалізувався у друкованому вигляді, — ренкінг “50 інвестиційно привабливих компаній України”.

З ідеєю створення та самим каталогом підприємств можна було ознайомитись у ході бізнес-зустрічі “Інвестпривабливий бізнес: від ідеї до реалізації”, організаторами якої стали юридична компанія Dictum і фінансова консалтингова компанія “Група Фінансових Рішень”.

Ренкінг “50 інвестиційно привабливих компаній України” — це спроба об’єднати українські компанії, що варті інвестицій, в одному проєкті.

До списку включені компанії, які не входять у фінансово-промислові групи, не є представниками великих транснаціональних груп і міжнародних компаній, не мають державної участі в капіталі та є носіями національної ідеї в промисловості.

Відбір здійснювався у два етапи. Першочерговий список був складений експертами інвестиційної медіа-платформи Investory News. У першу чергу відбиралися компанії, що генерують прибуток, не мають великої фінансової заборгованості, планують розширення (виробничих потужностей або планують вихід на експортні ринки), а також компанії, які заявляли про готовність до залучення інвесторів під розширення або нові проєкти.

Другий критерій відбору — галузева специфіка. У пріоритеті були інвестиційно привабливі напрямки: сільське господарство та фермерство, перероблююча та харчова галузі, легка промисловість та інші.

Далі бралася до уваги репутаційна складова бренду та компанії. Враховувались прозорість бізнесу, участь у соціальних проєктах та вклад у репутацію України.

На основі цих критеріїв було сформовано перелік проєктів з понад 150 представників українського бізнесу.

На наступному етапі відбору до аналізу компаній залучились експерти юридичної компанії Dictum і фінансової консалтингової компанії “Група Фінансових Рішень”. У результаті було відібрано 50 інвестпривабливих компаній України.

Ознайомитись з ренкінгом компаній можна за посиланням: https://investory.news/investgid/.

Якщо вам відома компанія, що варта уваги інвесторів, надішліть нам інформацію про неї за адресою: partnership@investory.news.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram