Новини
19 Листопада 2021
774

Інвестор отримав прибуток у 110 000%, продавши “мемні” токени на $9 мільйонів

Відразу після вигідного продажу курс токена Saitama Inu впав на 60%

Влітку невідомий криптоінвестор купив “жартівливі” токени Saitama Inu на суму $8 тис., свідчать дані Etherscan. Він був одним із перших, хто вклався у нещодавно створену криптовалюту.

За пів року інвестор вирішив закрити позицію, продавши всі активи. За підсумками операції його прибуток становить у 110 тисяч разів більше, ніж вкладення. Інвестор продав токени за $9 млн.

Після продажу курс токена Saitama Inu впав на 60%, але досить швидко відіграв значну частину падіння. За даними на 20:35 за київським часом 18 листопада, один токен коштував $0,000000071844, втративши протягом доби близько 10%.

Повідомляється, що цей інвестор є власником іншої “жартівливої” криптовалюти Floki Inu. На цей час вартість його активів становить $3,6 млн.

Saitama Inu — це “мемний” токен, створений у липні 2021 року. Розробники криптовалюти стверджують, що 2% кожної транзакції в мережі альткоїна розподіляється між його власниками. Ще 2% спалюється, щоб зменшити кількість токенів у користуванні.

Нагадаємо, американська студія Miramax подала до суду на режисера Квентіна Тарантіно через його плани продавати частини сценарію фільму “Кримінальне чтиво” у вигляді NFT-токенів.

Тим часом фінансовий аналітичний портал TradingView випустив невзаємозамінні токени (NFT) у вигляді карт Таро для трейдерів. Деякі присвятили Ілону Маску — Papa Elon та його перевернута версія.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram