Новини
14 Грудня 2022
901

Instagram додасть нотатки, групи та новий формат історій у стилі BeReal

Додаток анонсував нові функції, які з’являться у 2023 році

Соціальна мережа Instagram анонсувала набір нових функцій, які представлять у 2023 році, йдеться  на офіційному сайті. Це буде оновлений формат сторіс Candid Stories, групи та публікація коротких нотаток.

Instagram тестував ці функції у 2022 році. Згідно з даними The Wall Street Journal, у тестовому режимі Candid Stories вперше буде запущено у Південній Африці.

Функція пропонує користувачам ділитися природними знімками, які зроблені за дві хвилини. Такою самою можливістю прославився додаток BeReal, який набрав популярності влітку 2022 року.

Нотатки не стануть альтернативою Twitter, оскільки їх обсяг обмежений 60 символами тексту та емодзі. Вони не будуть відображатися у стрічці, ними можна буде ділитися лише з обмеженою групою людей. Нотатки будуть відображатися у вигляді маленьких бульбашок чату над фотографією профілю Direct і більше схожі на статуси в соцмережах, ніж на твіти.

Групи назвуть груповими профілями й все, чим діляться учасники, буде доступне тільки їм. Вони вже тестуються в Канаді, Чилі та на Тайвані.

Також Instagram тестує функцію під назвою “Спільні колекції”, яка дозволить зберігати пости у групах чи особистих розмовах.

Нагадаємо, Instagram дозволить обраним авторам створювати й продавати NFT.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram